Amy Winehouse umrla – smrt u 27 godini poput Hendrixa i Janis JoplinAmy Winehouse umrla preminula smrt Amy Winehouse umrla   smrt u 27 godini poput Hendrixa i Janis JoplinPrema izjavi Londonske Metropoliten policije poziv o smrti Amy Winehouse primili su od Hitne pomoći 23.07. u 16:05 koja ju je pronašla mrtvu.Policijski očevid utvrdio je smrt na mjestu pronalaska tijela. Vrlo brzo nakon proglašenja smrti započeli su špekulacije da se radi o predoziranju drogom. Sky News je kasnije potvrdio da je Amy umrla od predoziranja. Naravno u sljedećih nekoliko danas sve će se saznati o okolnostima smrti Amy Winehouse.

Amy Winehouse borila se s ovisnošću dugi niz godina, a 2007 je započela s programom odvikavanja od droge. Nažalost borbu s drogom je izgubila poput u 27 godini i umrla je poput drugih poznatih umjetnika u 27 godini. U “Klub 27“, nalaze se pjevači i pjevačice koji su dosegli slavu i sa 27 godina preminuli. Među njima su Jonesi, Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain, Jim Morrison i od dans preminula Amy Winehouse.

Amy Winehouse  je nedavno započela Europsku turneju ali nakon prvog koncerta u Beogradu koji je bio potpuni fijasko jer je Amy na pozornici bila pijana i 90 minuta je provela pokušavajući pjevati čitava turneja je otkazana.

Zadnji nastup Amy Winehouse je imala na Londonskom iTunes Festival održanom 20.07.2011.

R.I.P AmyLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.