Auto Hrvatska Automobili d.o.o. Auto Hrvatska Automobili d.o.o.Auto Hrvatska Automobili d.o.o. osnovana je 1952 godine, a već nakon deset godina narasla je u uglednu tvrtku. Od početka se razvijala prodajna mreža, a napravljeno je i centralno skladište te je značajno proširen izbor proizvoda za automobile. 90-ih godina za vrijeme osamostaljenja Republike Hrvatske kroz otežane uvjete izvršena je vlasnička i poslovna preobrazba tvrtke, kako bi po svome nazivu i načinu poslovanja ostala u svemu simbol za sve što se u Hrvatskoj povezuje uz vozila na cesti.

Auto Hrvatska Automobili d.o.o. dobitnik je nagrade “Best in customer service awards 2010” koja se dodjeljivala pod pokroviteljstvom Američke gospodarske komore u Hrvatskoj (AMCham). Auto Hrvatska Automobili d.o.o. servis je odabran za najbolju djelatnost u auto industriji.

Best in Customer Service Award program je nacionalno natjecanje koje razvijeno sa svrhom nagrađivanja i tvrtki koje demonstriraju izvrsnost usluživanja.

Cilj dodjeljivanja nagrade je promoviranje izvrsnosti poslovanja, najbolje prakse, vodstva, te kreativnosti i inovacija.

Natjecanje organizacija je ocijenjeno prema 5 kriterija:
1. Kultura uslužnosti
2. Vodstvo i kreativnost
3. Pozicioniranje usluga
4. Briga oko odnosa s klijentom
5. Ponovno zadobivanje povjerenja klijenta (Strategija oporavka usluge)

Stranice Auto Hrvatska Automobili d.o.o. možete posjetiti na adresi www.autohrvatska.hrLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Koliko iznosi zbroj 10 i 1 - upišite broj

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.