Besplatno oblačenje i šminkanje – omiljene igre djevojčicabesplatno oblacenje i sminkanje Besplatno oblačenje i šminkanje   omiljene igre djevojčicaIgre za besplatno oblačenje i šminkanje su jedna je od najomiljenijih vrsta online igara za djevojčice. Malo je cura koje nisu odigrale poneko besplatno oblačenje jer osim zabave igrice oblačenja pomažu u pronalaženju novih odjevnih kombinacija. Uz besplatne igre za oblačenje svaka cura se może naučiti oblačiti za različite prilikei  to od oblačenja za večernje izlaske do oblačenja za izlazak u disko ali i oblačenja za šetnju uz more. Uz besplatno oblačenje postanite modno osvješteni i dobro obučeni i postanite zapaženi u raznim prigodama. U svakoj igri se mogu pronaći haljine, kape, čizmice i ostala odjeća i obuća za svaki priliku.

Osim oblačenja odjeće u većini igara moguća su šminkanja i friziranja djevojčica. Na ovaj način možete napraviti sliku vlastitog avatara koju možete korisiti na Facebooku ili nekom forumu.

Svaka cura koja se želi modno promjeniti uz igre oblačenja može razviti vlastiti stil odjevanja. Iskoristite igre za besplatno oblačenje i postanite nova modna ikona ako već ne u celebrity svijetu onda barem uvašem razredu i školi.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.