Big Brother 2011 finalisti Big Brother 2011 finalistiBig Brother 2011 finalisti su Lester, Nirmal, Nikola, Soraja, Nemeš, Horvat, Duško, Brendon i Marijana.

U šestoj sezoni Big Brother je postao regionalan i u kući se nalaze natjecatelji iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Nagrada za pobjednika je 100 tisuća eura.

Prije samog finala u nedjelju, 26.06.2011. u 20:00 sati, u trosatnom showu, Big Brother je stanarima priredio i polufinale dva dana ranije.  Polufinale će održati u petak i za njega stanari ne znaju. Za vrijeme polufinala gledatelji će glasati kojih će četvero stanara finalista napustiti show i tako propustiti mogućnost osjavanja glavne nagrade.

U Kući će od petka do nedjelje ostati petero stanara, a oni će tada, u spektakularnoj završnici ovog najvećeg regionalnog showa, saznati tko je pobjednik i tko svojoj kući nosi 104 tisuće eura.

Prema najavi na finaloj večeri Big Brother 2011 nastupit će tri najveće pop dive na Balkanu – Severina Vučković, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

Popis svih dosadašnjih Big Brother pobjednika možete pronaći u članku
Big Brother pobjednici

U Big Brotheru 2011 pobjedila je Marijana Čvrljak. Više o Marijani i pobjedi pročitajte u članku
Marijana Čvrljak pobjednica Big Brother 2011Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.