Big Brother 2011 pobjednik: Marijana Čvrljak je pobjednicamarijana cvrljak big brother 2011 pobjednik pobjednica Big Brother 2011 pobjednik: Marijana Čvrljak je pobjednicaMarijana Čvrljak pobjednica je Big Brother 2011 showa.  Svi finalisti su na početku poslani su na otpad, a Horvat je to komentirao “Ništa bez otpada”. Prvi gost u studiju bio je Nemeš koji je Antoniji rekao da su mu se utisci slegli i da je odličan osjećaj izaći iz kuće i doći u stvaran svijet i biti svjestan svega”

Marijana je nakon izlaska iz Big Brother kuće prvo išla na razgovor sa psihologom, a nakon toga je došla na press konferenciju. Novinarima ispričala kako se osjeća nakon pobjede. “Nisam to očekivala”, rekla je Marijana. Na pitanje zašto je cijelu večer zabrinuta, odgovara: “Ne znam. U izolaciji sam 106 dana. Zbunjena sam i izgubljena. Mislila sam da će pobijediti Horvat”.

Nemeš je Marijanu u finalu javno nazvao glumicom te joj odbio čestitati na pobjedi, a nju je to jako razočaralo i izjavila je “Ne znam što je s nama. Nismo se vidjeli ni čuli. Razočarana sam ali on je sam odlučio, a za borbu treba dvoje. Prije njegovih izjava sam mislila da imam nešto. Željela sam da ostanemo zajedno”. Marijana je priznala da ne zna što je s njenim brakom i da je pogriješila i osramotila supruga pred svima. Po Marijanu je došao njen otac koji joj je rekao da je voli te da joj cijela obitelj daje podršku na što se Marijana rasplakala te mu je također rekla da ga voli. Marijana je izjavila da joj nije jasno što se dogodilo s Nemešom. “Ne mogu reći da nisam očekivala da će ga netko okrenuti. Ja sam mu sve objasnila, ako je nešto bilo u afektu ispočetka… Nije mi laka situacija, pokazala sam više nego što sam trebala i htjela. Sram me”, izjavila je Marijana. Na pitanje da li je zaljubljena u Nemeša rekla je da jest.


Snimka o Marijani


 

Pjesma o NemešuLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Koliko iznosi zbroj 10 i 1 - upišite broj

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.