Britney Spears koncert Zagreb 01.10.2011.britney speras koncert zagreb hrvatska 1 10 2011 Britney Spears koncert Zagreb 01.10.2011.Britney Spears nastupa u Areni Zagreb u subotu 1. listopada ove godine u sklopu turneje “Till The World Ends”. Koncert organizira Adria Entertainment. “Femme Fatale” je sedmi studijski album Britney Spears i na novoj turneji će po prvi puta u karijeri posjetiti Hrvatsku. Kapacitet dvorane za ovaj koncert biti će 12000 ljudi s obzirom da se radi o iznimno zahtjevnoj koncertnoj produkciji.

Na europskom dijelu turneje dolazi u Zagreb, 1.10.2011.! Za sve fanove loša vijest je da su fan pit ulaznice za koncert rasprodane! Svi koji žele na koncert pop princeze ulaznice mogu kupiti za slijedeća mjesta: parter (300 kuna), sjedenje dolje (360 kuna), sjedenje gore (300 kuna) i lože (700 kuna).
Britney Spears je trendseterica pop glazbe i već godinama oduševljava publiku diljem svijeta live nastupima, Britney će u zagrebačkoj Areni prirediti pravi spektakl i priprema ekskluzivan show, a preslatke Destinee & Paris zagrijat će publiku svojim zaraznim i plesnim ritmovima.

Britney Jean Spears rođena je 2. prosinca 1981. Do sada je prodala preko 100 milijuna albuma. U lipnju 2010. Spears se nalazi na 6. mjestu Forbesove liste 100 najpoznatijih slavnih osoba na svijetu.

Album …Baby One More Time snimila je početkom 1998. godine ali nije puštan u prodaju do 12. siječnja 1999. godine. Za to vrijeme Britney je radila promotivne nastupe u trgovačkim centrima diljem Sjedinjenih Država. Prvi singl “Baby One More Time” pušten je u prodaju u 10 mjesecu 1998. godine. Nakon objavljivanja album se našao na vrhovima top lista što ga je učinilo prvim debitantskim albumom koji je postao album godine u Americi. Videospot u kojem je Spears odjevena kao stidljiva katolička srednjoškolka također je stigao na prva mjesta top lista glazbenih videospotova. S albuma su objavljeni singlovi: “Sometimes”, “(You Drive Me) Crazy”, “Born to Make You Happy” te “From the Bottom of My Broken Heart”. Do rujna 1999. godine album se prodao u preko 6 milijuna primjeraka.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.