Dinamo – Real Madrid: utakmica za pamćenje 14.09.2011.Dinamo Real Madrid velika utakmica 14 09 2011 Dinamo   Real Madrid: utakmica za pamćenje 14.09.2011.Bez obzira na poraza Dinamo je odigrao odličnu utkamicu koja će se dugo pamtiti. Ako Dinamo i za druge utakmice bude jednako motoviran ova godina bi mogla biti više nego uspješna.
Iako se radi o početku sezone Real Madrid je uvijek Real Madrid i velika je stvar odigrati dobru utakmicu protiv takve vrhunske momčadi. Mnogi su mislili da će Dinamo biti samo kanta za napucavanje, a Dinamo je pokazao da nije out-sider sa istoka. Nedostajalo je samo malo da utakmica završi neodlučno. Da Real Madrid nije postigao gol na početku drugog poluvremena utkamica bi sigurna imala drugačiji tijek i momčad Real Madrida bi sigurno ubacila u višu brzinu ali to nimalo ne umanjuje kvalitetu koju je Dinamo pokazao.
Ako treba izdvojiti nekog iz momčadi to je sigurno Ivan Kelava koji je odigrao fantastičnu utkamicu što se od njega tražilo od početka. One koji su imali šanse za sada nije vrijeme spominjati. Bez obzira na sve vjerujemo da će i ovakav rezultat i igradjelovati više nego pozitivno na momčad i navijače i da će svi očekivati puno od sljedećih utkamica u Ligi prvaka.

Deveterostruki europski prvak s momčadi od 450 milijuna eura pobjedio je Dinamo samo sa 1-0, igrajući od 73. minute s igračem manje.

Sninka nesretnog gola koji je promjenio tijek utakmice

DZ 0-1 RM by goalsarenaorgLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.