Fashion.hr industrija 2011Fashion.hr industrija 2011

fashion hr 2011 vikend moda izlozba dizajneri Fashion.hr industrija 2011Sajam mode Fashion.hr ove godine se održava od 30. rujna do 2. listopada 2011. Premijerka Kosor je u predizbornom obilaženju sajmova i otvaranju gradilišta otvorila i sajam mode Fashion.hr. Na Fashion.hr industrija 2011 sudjeluje 119 izlagača iz Hrvatske ali i BiH i Slovenije, a najveći je u regiji. Cilj Fashion.hr je povezivanje hrvatskih modnih dizajnera i tekstilne industrije ali i proširiti suradnju u regiji.

Premijerka Kosor prilikom otvaranja Fashion.hr je pohvalila vladu koja će sa 25 milijuna kuna iz proračuna poduprijeti tekstilnu industriju.

Prva večer DOVE FASHION.HR-a započela je modni vikend u kojem će do nedjelje biti prezentirani modni radovi u paviljnu 5 Zagrebačkog velesajma. Na Fashion.hr moći će se vidjeti kolekcije poznatih modnih dizajnera za novu sezonu proljece/ljeto 2012. U sklopu platforme LIFT by Perwoll priliku će dobiti i mladi dizajneri iz Hrvatske i regije za predstvljanje vlastitih kolekcija.

Posjetitelje očekuje druga događanja poput okruglih stolova na kojima će neke od tema biti “Zanimanje: stilist”, “Biti model” i “MODNI BLOGERI – kompetentna kritika?”

Na sajam će sudjelovati 15 priznatih slovenskih modnih dizajnera poput Nataše Persuh, Zorana Garevskog, Farandule, Mateje Benedetti.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.