Gledanje svjetskog prvenstva u rukometu Qatar 2015hrvatska rukomet live stream prijenos rtl Gledanje svjetskog prvenstva u rukometu Qatar 2015Za razliku ud prijašnjih svjetskih rukometnih prvenstava kada su prijenosi bili na HTV2 ove godine utakmice iz Katara prenosi RTL. RTL nažalost nema live stream iz Qatar 2015 World Cup Handball tako da ne postoji mogućnost gledanja utakmica hrvatske reprezentacije s prijenosom na hrvatskom. S obzirm da utakmice igraju posljepodne to je vrlo nezgodno, a bilo bi odlično da HRT prenosi utakmice. Iako Hrvaska nije u polufinalu još uvijek je utakmica protiv Njemačke bitna jer pobjeda daje mogućnost za direktan plasman na Olimpijadu.

Hrvatska igra zadnje dvije utakmice u borbi za plasman na Olimpijadu, a prva utakmica je protiv Njemačke. Rukometna utakmica Hrvatska – Njemačka počinje u 14 sati 30.01.2015. uz prijenos na RTL-u.

Nažalost nemamo link na neki od servisa koji nudi live stream utakmice. Za prijenos i gledanje utakmice uživo morate pronaći alterantivne linkove za live stream, a mogu se pronaći na raznim stranicama koje nude live stream sporta na internetu.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.