Harvey Norman – prva Hrvatska trgovina u King Crossu ZagrebHarvey Norman Hrvatska trgovina King Crossu Harvey Norman   prva Hrvatska trgovina u King Crossu ZagrebU trgovačkom centru King Cross u Jankomiru otvorena je prva trgovina u Hrvatskoj svjetski poznatog lanca Harvey Norman. Trgovina se prostire na 9000 kvadratnih metara, a nudi namještaj, elektroničku i kompjutersku oprema, bijelu tehnika te veliki broj drugih proizvoda.

Trgovački lanac Harvey Norman nastao je 1982 u Sydneyu u Australiji, a osnovači su Gerry Harvey i Ian Norman. Poduzeće se tokom godina širilo na međunarodna tržišta i u prošloj godini su ostvarili 4,23 milijarde eura prihoda od prodaje. Harvey Norman zapošljava više od  12 000 ljudi diljem svijeta, a prva hrvatska trgovina je 355. U Hrvatskoj će za sada zaposliti 80 ljudi.

Otvorenje Harvey Norman trgovine zasigurno će privući kupce i oživjeti posrnuli trgovački centar King Cross koji je prošku godinu završio s s čak 268 milijuna kuna gubitka.

Internet stranica Harvey Norman Hrvatska se nalazi na adresi www.harveynorman.hr

Na ovoj karti se nalazi uputa kako doći od Studentskog centra koji se nalazi blizu Cibone do King Crossa i Harvey Norman trgovine


View larger map

Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.