Hrvatska – Latvija: dobra utakmica i pobjeda ali ne dovoljno (Rijeka 11.10.2011)hrvatska latvija 11 10 2011 pobjeda ali ne dovoljno Hrvatska   Latvija: dobra utakmica i pobjeda ali ne dovoljno (Rijeka 11.10.2011)Nažalost pobjeda protiv Latvije nije bila dovoljna. Na Euro 2012 smo išli 15 minuta, a onda su Grci izjednačili i na taj način osigurali direktni plasman. Hrvatska će tako u dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo i to prvi put sa Slavenom Bilićem na klupi. U prvom smo doigravanju 2003. godine bili uspješni i izbacili smo Sloveniju. Igra protiv Letonije je donjela ohrabrenje uoči sudbinosne utakmice u studenome.

U RIjeci je Hrvatska reprezentacija ostvarila sedmu pobjedu u deset susreta, a publika na Kantridi reprezentaciju je  ispratila pljeskom.

Hrvatska reprezentacija je nakon poluvremena jurnula po gol i plela je mrežu oko kaznenog prostora Latvije, ali nije bilo završnog poteza sve do 66. minute – i Eduarda. Već u 61. minuti Dudu je mogao zabiti, par minuta kasnije i Perišić, ali pukoo je u 66. minuti.

Na kraju je najlakša skupina u kojoj je hrvatska reprezentacija ikad igrala u kvalifikacijama za veliko natjecanje ipak bila fatalna. Osvojeno je samo drugo mjesto, a Grci nisu dopustili iznenađenje u Gruziji.

I prije utkamice s Latvijom Mamić je izjavio da Bilić ostaje izbornik ako se pobjedi Latvija.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.