Kako smršavitikako smrsaviti 1 Kako smršaviti

Vjerujemo da se već dugo borite sa suvišnim kilogramima. Nažalost nemamo dobru vijest za vas. Ne postoje idealne dijete s kojima ćete u roku 7 dana ili mjesec dana izgubiti 5, 10 ili 20 kilograma. Svi postavljaju pitanje “Kako smršaviti” ali rijeti su spremni i napraviti nešto kako bi smrašavili. Još poraznije je to da ako i izgubite na težini u nekom posebnom programu prehrane morat ćete trajno promjeniti vlastite navike u prehrani, kretanju i vježbanju kako bi održali težinu koja vas zadoovoljava. Ali postoji i dobra vijest. Smanjenje tjelesne težine ne mora biti patnja i može vam pomoći da se unatoč promjeni navika osjećate bolje i zdravo. Dakle što je potrebno za uspješno smanjenje težine?

1. Motivacija
Morate biti motivirani kako bi se sljedećih točaka pridržavali svaki dan. Motiv može biti zdravstveni, dokazivanje, ljubavni.
Odaberite dan od kojeg počinjete mršaviti. Zaokružite ga na kalendaru i počnite brojati dane.

2. Prehrana
Pčnite jesti manje. Znamo, zvuči kao najgluplji savjet ali to je gola istina. Kako bi smršavili morate jesti manje. Na sreću postoji riješenje. Bitna stvar je ne natrpati tanjur. Stavite malu porciju nakon koje više nemam dodavanja na tanjur.

3. Jedite često
Drugo riješenje problema kako jesti malo su česti obroci. Nije dobro jesti jednom ili dva puta na dan. Jedite svaka dva ili tri sata po malo. Idealno je da imate pet do šest obroka u danu.

4. Vodite račuan o tekućini
Izbacite sokove. Većina sokova sadrži velike količine šećera. Svaki dan popijte barem 2 litre vode.

5. Hrana
Zaboravite lošu hranu (junk-food). Čips, pržena hrana, hamburgeri, slatkiši i ostale stvari.

6. Vježbanje
Naveći broj ljudi ne vježba. Dovoljno je da vježbate po 30 minuta dnevno. Što znači vježbanje. Ne morate ići na fitness i imati trening svaki dan. I obično hodanje je vježbanje. Bitno je da ga radite svaki dan.

I ukratko to bi bili savjeti kako smršaviti. Nema čarobne forumule. Morate promjeniti životne navike i uspjeh je zagarantiran.

Želimo vam puno sreće u mršavljanju i da se osjećate zdravo o veselo. Napišite vaše iskustvo s dijetama i mršavljenjem.

O zdravoj prehrani tokom mršavljenja pročitajte na stranici  Zdrava prehranaTags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.