Kako zaraditi novac – internet, prodaja ili nešto treće?kako zaraditi novac Kako zaraditi novac   internet, prodaja ili nešto treće?

U posljednje vrijeme sve je više internet stranica i oglasa s porukama “Kako zaraditi novac?” ili “Kako zaraditi moj prvi milijun?”. Odlučili smo sve stranice o zaradi i novcima staviti na jedno mjesto i čekamo vaše komentare ukoliko ste probali neki od načina ili tečajeva koji se spominju na tim stranicama.

Prvi i zasigurno najpoznatiji guru zarađivanja je Sanjin Frlan, a njegova stranica je www.financijskipreporod.com  U razgovoru za Jutarnji list izjavio je da je do srpnja 2010. godine prodao  21 tisuću knjiga (18000 tisuća prve i 3000 druge knjige). Cijena prve knjige je 247 kuna, a druge 297 kuna. Ako se netko obogatio to je sigurno on.

Frlanovi savjeti ukratko su sljedeći:

1. Riješite se dugova i štedite: – prekinite sa zaduživanjem bilo koje vrste
2. Napravite plan za vaš novac. Svaku kunu potrošite prije na papiru
3. Najprije osigurajte najbitnije: dom, hranu, transport i režije
4. Riješite se kredita i ostalih dugova
5. Spremite dovoljno novca za tri mjeseca životnih troškova
6. Investirajte za mirovinu
7. Počnite štedjeti

20.06.2011.
Sanjin Frlan ima novu domenu www.lijenimilijunas.com i sa novom “povoljnom” ponudom želi razotkriti sve muljatore. Evo što kaže o tome na svojoj stranici “Razni sitni muljatori, nekakvi anonimni “Gospodini X” i samozvani coach-evi koji stoje iza tih navlakuša nisu ništa bolji od naših političara. Oni nisu tu da ti pomognu. Oni ne znaju nikakve “tajne”. Samo napaćenom hrvatskom narodu prodaju uvijek iste informacije prevedene iz loših američkih knjiga.

Nakon njega stigle su i druge stranice i drugi savjeti.

Tko želi postati milijunaš? – www.tkozelipostatimilijunas.com

Kako zaraditi novac?  www.kakozaraditinovac.com

Tko želi postati milijunaš?  www.tkozelipostatimilijunas.com

Kako do prvog milijuna?  www.mojprvimilijun.com

Kako postati neovisan? www.neovisnost.com

Kako postati bogat?  www.kakopostatibogat.com

Kako postati bogat u Hrvatskoj.com?    www.KakoPostatiBogatUHrvatskoj.com

www.sretnibogati.com

 

Sve o marketingu i prodaji                            www.prednost.com
Kao što vidite imena vrlo slična sa potpuno istom tematikom. Na nekim stranicama se nude multimedijalni paketi, na nekima knjige ali svi nude na kraju jednu stvar – novac. Mediji naravno vole ovakve stvari i uglavnom ih predstavljaju senzacionalistički.

U situaciji kada imamo 300.000 nezaposlenih, a većina zaposlenih radi za plaće nedovoljne za normalan život nije čudo da se pojavljuje sve više ovakvih stranica. Uvijek se nađe netko tko je u nuždi i želi probati doći do zarade. Većina možda ni ne sanja o milijunima već o zaradi koja će osigurati normalan život.  Nemamo ništa protiv navedenih stranica. Štoviše želimo svima puno sreće u zarađivanju ali smo vrlo skeptični da će se puno ljudi putem njihovih savjeta domoći financijske neovisnosti i zarade. Nažalost ne mogu svi zarađivati naprodaji knjiga “Kako zaraditi novac” ili “Kako postati bogat”. Štednja i racionalizacija su dobre stvari ali to ima smisla kada već imate posao i prihode.

Jedan od najboljih načina zarađivanja je edukacija, učenje i usavršavanje. Internet je danas prepun informacija i puno stvari za početak možete naučiti besplatno. U Hrvatskoj znanje nije na cijeni ali zato znanje možete iskoristiti kako bi počeli zarađivati za sebe. Nije bitno kojim područjem se bavite. Ako ste poduzetnik bilo koej vrste dobro će vam doći znanje o poslovanju općenito, marketingu i drugim poslovnim područjima.


Pročitajte i članak
Kako zaraditi na internetuOne Response to “Kako zaraditi novac – internet, prodaja ili nešto treće?”

  1. Sanjin Frlan ima obicaj da objavljuje knjige na manje-vise istom principu. Brzo bogacenje, sporo bogacenje, stednja, blitz pokretanje business-a i slicno. Citao sam Financijski preporod i knjiga nije losa. Govori o finansijsoj mudrosti ( Financial Wisdom ), o konzumerizmu ( Consumerism Mentality ), o planiranju kucnog budzeta ( Home Budget Planning ) itd. Sve je to u teoriji tacno. Medjutim, u praksi to zahtjeva disciplinu, planiranje potrosnje, solidne prihode, te najvjerojatnije nista od brzog bogacenja. Na duhge staze, mozda.

Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.