Katastrofa hrvatskog nogometa: Grčka – Hrvatska 2:0 (07.10.2011)grcka hrvatska 07 10 2011 rezultat katastrofa Katastrofa hrvatskog nogometa: Grčka   Hrvatska 2:0 (07.10.2011)Nažalost dogodila se najgora noćna mora. Hrvatska reprezentacija ne da nije pobjedila Grčku već je izgubila sa dva gola razlike. Marković navodno u nedjelju planira održati konzultacije s članovima Izvršnog odbora HNS-a, a u ponedjeljak bi se održala sjednica sa samo jednom točkom na dnevnom redu. Priča se kako je i najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa Zdravko Mamić digao ruke od Bilića.

Hrvatska je u neugodnoj situaciji i odlazak hrvatske reprezentacije na Euro 2012 u Poljsku i Ukrajinu došao je veliki veliki upitnik. Grčka sada treba samo 1 bod u zadnjem kolu na gostovanju u Gruziji kako bi potvrdila prvo mjesto u skupini i tako ostvarila izravan plasman na Euro, a Hrvatska u tom slučaju ide u dodatno doigravanje bez obzira na rezultat utakmice s Hrvatske i Latvije u Rijeci.

Ovo su neke od izjava Bilića nakon utakmice:

‘Ne znam koja bi postava bila bolja od ove”, izjavio je Bilić bio nakon utakmice.
Izbornik i dalje stoji iza tvrdnje da je Hrvatska reprezentacija bila dominantna ali da je nedostajalo hrabrosti u napadu. Rekao je da je dominacija bila jalova te kako nismo imali dovoljno raspoloženih igrača u napadu.
”Mi smo htjeli zabiti gol, ali bojali smo se kontranapada. Imali smo osjećaj da su nam Grci na pladnju, a onda se dogodio prvi korner pa drugi…”, razočaran je bio Bilić koji opet nije bio kritičan prema odabiru taktike njega i stručnog stožera.
‘Kod prvog gola se znalo tko koga čuva, tko skače. Krivo je bilo individualno postavljanje igrača’ rekao je Bilić.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Koliko iznosi zbroj 10 i 1 - upišite broj

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.