Klima uređaji cijene Klima uređaji cijeneCijene klima uređaja dosta variraju ovisno o proizvođaću i specifikacijama. Naravno najbolje je izdvojiti dovoljno novaca i kupiti klima uređaj s kojim ćete biti zadovoljni i koji će raditi dovoljno dugo. Kod kupovine uređaja razmislite trebate li vam klima uređaj samo za hlađenje ili i za grijanje u prijelaznom periodu.

Cijene klima uređaja kreću se od 2000 kn za klime popt Beko, pa do 5000 kn za klime poput Samsuna, Panasonica, LG-a, Toshiba, Mitsubishi, Daikin ili WHIRLPOOL.
Ako imate dovoljno novaca svakako razmislite o klima uređaju poznatog proizvođača jer loša klima može utjecati na zdravlje, a zdravlje nema cijene.

Inverterska klima zbog složenosti košta od 2500-3000kn više nego obične klime istih karakteristika. Pprema iskustavu iskustvu i proračunima isplati se uglavnom ako klima radi više od 10 sati dnevno – recimo poslovni uredi.

Prijenosne (mobilne) klime su loše rješenje je buče (u njima je  kompresor i sve ostalo), a pola zraka kojeg ugriju ne izbaci u poptupnosti van.

Ukoliko kupujete klima uređaj u tvrtki koja se bavi ugradnjom klima uređaja u u cijenu je uglavnom uračunata i ugradnja. U svakom slučaju klima uređaje je najbolje kupovati prije ljetne sezone jer tada možete dobiti puno bolje cijene klima uređaja.

Klima uređaji cijene – ponuda nekih trgovina
Elipso
KLIMA UREĐAJ PANASONIC CS/CU-E7GKEW   4199 knLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Koliko iznosi zbroj 10 i 1 - upišite broj

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.