Koncert Jean Michel Jarre u Areni Zagreb 11.10.2011.koncert jean michel jarre zagreb arena 11 10 2011 Koncert Jean Michel Jarre u Areni Zagreb 11.10.2011.
Jean Michel Jarre po prvi put dolazi u Hrvatsku. U sklopu svjetske turneje “World Tour 2011” nastupit će u zagrebačkoj Areni 11.10.2011., a sve posjetitelje očekuje nezaboravan audio-vizualni doživljaj i savršeno spajanje nevjerojatnih scenskih efekata korištenjem najnovije tehnologije zvuka i  svjetla.

Jean Michel Jarre poznati je francuski  kompozitor, izvođač i priznati tekstopisac. Začetnik je elektronske glazbe i uvelike je pridonio rastućoj glazbenoj evoluciji 20 stoljeća . Do danas je prodao preko 80 milijuna ploča. Prvi uspjeh je ostvario 1976. godine s albumom “Oxygène” koji je prodan u 12 milijuna primjeraka. 1979. godine je održao nastup u Parizu na “Place de la Concorde ” pred milijun ljudi. Tijekom karijere Jean Michel Jarre je održavao velike koncertne spektakle, a koristio je i velike građevine poput piramida, Eiffelovog tornja ali i cijelih gradova kao pozornice.

Jean Michel Jarre  je danas sinonim za mistično. Albumima “Oxygene”, “Equinoxe” i “Magnetic Fields” postao je vizionar koji je utjecao na mnoge umjetnike poput Air, Daft Punka, Mobya ali i The Chemical Brothersa i drugih. Koncerti su također su dio Jarre mita. Oni koji su imali priliku  posvjedočiti njegovim nastupima koji su ujedno i obilježili njegovu karijeru od Kine do Houstona, od Londona do Egipta zauvijek će se sjećati ovih izvanrednih događaja.

Sir Arthur C. Clarkemm, kultni autor znanstvene fantastike i veliki obožavatelj Jean Michel Jarra rekao je:”Slušao sam sve albume od Jean Michel Jarre opsesivno, znajući svaku notu napamet. Njegova glazba pratila me je kada sam stvarao “2010: Odyssey Two”. Njegovi koncerti su uvijek proslava čuđenja…”

PRODAJA ULAZNICA:
Početak redovne  prodaje ulaznica za jedan od najnevjerojatnijih glazbenih doživljaja počela je još u petak, 17.06.2011.g. u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, a u prodaji je samo 8000 ulaznica.

Ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije:
VIP PARTER:    350 kn
PARTER SREDINA:  300 kn
PARTER:   250 kn
TRIBINE:  280 Kn
LOŽA:  600 knLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.