Kraljevsko vjenčanje: London 2011kraljevsko vjencanje london 2011 princ 150x150 Kraljevsko vjenčanje: London 2011Kraljevsko vjenčanje održati će se 29. travnja u Londonu. Vjenčanje princa Williama i Kate Middelton pratiti će više od dvije milijarde ljudi diljem svijeta. Britanska policija ne želi ništa prepustit slučaju i do daljnjega svi policajcima su ukinuti godišnji odmori.

Osiguranje vjenčanja će koštati milijune funti ali Britanci nisu zabrinuti zbog troška već da će  veliko osiguranje utjecati na svečanu atmosferu i doživljaj milijuna koji će uživo gledati kraljevsku povorku.

Potražnja za smještajem u Londonu je dostigla svoj vrhunac. Iznajmljivači naplaćuju i triput veću cijenu smještaja za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Izgleda pomalo nevjerovatno da će za vrijeme krize i veliki broj Hrvata posjetiti kraljevsko vjenčanje iz snova. Cijene aranžmana za Lodnon u domaćim agencijama su veće i za 2000 kuna, a smještaj u luksuznim hotelima tijekom vjenčanja skuplji je i do 100 posto.

Najniža cijena sobe za kraljevskog vjenčanja je 38 funti. Najatraktivniji su stanovi u relativnoj okolici Westminstera, gdje je prosječna cijena 200 funti za jednu noć.

Raspored kraljevskog vjenčanja je sljedeći

  • 10:30 – djeveruše i ostala pratnja napuštaju Clarence House, rezidenciju prinčeva Charlesa, Williama i Harryja.
  • 10:35 – kraljica Elizabeta II. i njezina pratnja napuštaju Buckinghamsku palaču.
  • 10:40 – princ William napušta palaču St. James’s u pratnji brata Harryja te još jednog ili dva bliska prijatelja.
  • 10:50 – Kate Middleton i njezin otac Mike  automobilom kreću iz Buckinghamske palače.
  • 11:00 – vjenčanje započinje u Westminsterskoj opatiji.
  • 12:00 – William i Kate  napuštaju Westminstersku opatiju u staklenoj kočiji te kreću do Buckinghamske palače.
  • 12:30 – službeni prijem u Buckinghamskoj palači na kojemu se očekuje više od 800 gostij na kojem će biti snimljene službene fotografije vjenčanja novog bračnog para.
  • 13:30 – William i Kate trebali se pojavljuju na balkonu Buckinghamske palače i nanjemu se trebaju poljubiti, baš kao što su to prije točno 30 godina (1981.) učinili Williamovi otac i majka, Charles i Diana – brojni okupljeni ispred Buckinghamske palače sasvim sigurno će priželjkivati ovaj trenutak.
  • 13:30 – u istom trenutku Williamovi kolege iz ratnog zrakoplovstva (RAF) trebali bi helikopterima nadletjeti Buckinghamsku palaču.
  • 19:00 – večera u Buckinghamskoj palači za 250 najbližih prijatelja i rođaka.

3 D ruta vjenčanja

kraljevsko vjencanje 3d ruta 2011 Kraljevsko vjenčanje: London 2011

Kraljevsko vjenčanje u Londonu 2011 moći će se uživo pratiti i na BBC-u.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.