Kupovina putem interneta Kupovina putem internetaKupovina putem interneta u svijetu puno je razvijenija nego u Hrvatskoj. U Hrvatskoj postoji veliki broj internet trgovina ali ponuda i naravno cijene nisu ništa posebno. Prednjače trgovine elektroničkim proizvodima poput televizora, a nakon toga trgovine računalnom opremom. U Hrvatskoj se putem interneta jako puno prodaju turistički aranžmani.

Nasreću veliki broj proizvoda možete kupiti u inozemstvu. Ebay je naravno najbolje mjesto za kupovinu po povoljnim cijenama. Na Ebayu osim rabljene robe možete kupiti i potpuno nove proizvode koje prodaju prave firme.

Kod kupovina putem interneta ako plaćate kreditnom karticom bitno je da kupujete na pouzadnom mjestu poput Amazona ili druge velike internet trgovine.

Prema državnom zavodu za statistiku stanje internetske trgovine (e-trgovina) u Hrvatskoj u 2010-toj je sljedeća. 32% poduzeća kupuje putem interneta, a 24% prodaje putem interneta, znatno je porastao broj poduzeća koja ostvaruju više od 50% prodaje putem interneta.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Koliko iznosi zbroj 10 i 1 - upišite broj

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.