L direct za potencijuL direct sumece tablete za potenciju L direct za potencijuLdirect je najnoviji preparat za poboljšanje potencije. Ldirekt je inovativan dodatak prehrani koji pruža moćnu i brzu pomoć muškoj potenciji, a namijenjen je svim muškarcima starijim od 18 godina.

Ldirect u obliku je šumeća tableta koja sadrži 2 g L-arginina iz potpuno prirodnog izvora. Šumeća tableta otopljena u vodi u organizmu se apsorbira vrlo brzo te prenosi do krvnih žila.

L-arginin je aktivni sastojak L directa, a ključan je za njegov učinak na potenciju. L-arginin aminokiselina prirodno je prisutna u ljudskom tijelu i potrebna je za izgradnju proteina te je stoga sastavni dio svih tkiva i organa. L-arginin ima i brojne druge funkcije; na primjer značajno poboljšanje elastičnosti krvnih žila – L-arginin je prekursor dušikovog monoksida – vazodilatatora koji širi krvne žile te tako povećava prokrvljenost u tijelu.

Ldirekt opskrbljuje tijelo L-argininom, formuliranim u oblik brzog djelovanja, potrebnim za nastajanje dušikovog monoksida. Učinak širenja krvnih žila vidljiv je vrlo brzo čime L direct osigurava brzu pomoć muškoj potenciji.

Odrasli uzimaju 2 šumeće tablete otopljene u 2 dl vode, najmanje 45 min prije aktivnosti.

S obzirom da se radi o novom proizvodu za sada nema previše stranica na kojima se mogu pročitati iskustva.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.