Lenny Kravitz – koncert Arena Zagreb 17.11.2011lenny kravitz arena zagreb 17112011 Lenny Kravitz   koncert Arena Zagreb 17.11.2011Lenny Kravitz je jedan od najpopularnijih rock glazbenika nove generacije. KOncert Lenny Kravitza održat će se u Zagrebu 17.11.2011. kao jedini koncert u regiji u sklopu europske turneje “Black and White Europe”. Nakon fantastičnog koncerta u Zadru 2008. godine, ovo je drugi put da Lenny Kravitz nastupa u Hrvatskoj.

Leeny Kravitz  do sada je objavio 8 studijskih albuma koji su prodani u više od 35 milijuna primjeraka. Deveti album ” Black and White America ” objavljen je 22.08.2011.g, a singl “Stand” počeo se vrtiti na radijskim postajama 06.06.2011.g.
Lenny Kravitz poznat je kao iznimno talentirani glazbenik jer osim gitare svira bas, bubanj i klavijature. Na zadnjem albumu ” Black and White America” napisao i aranžirao 16 pjesama , a album  je snimao na Bahamima i u Parizu.
U dugogodišnjoj glazbenoj karijeri nagrađen je brojnim nagradama, među ostalim i sa četiri uzastopna Grammya za najbolju mušku vokalnu izvedbu . Njegovi albumi prodali su se u multimilijunskoj nakladi u čitavom svijetu, a  singlovi osvajaju vrhove svjetskih top lista
Američki rocker gotovo dvadeset se godina nalazi u samom vrhu svjetske glazbene scene, a njegov privatni život medije ponekad zanima i više od glazbe. Njegovim dolaskom Zagreb je dobio još jedan ” jesenski  inozemni adut” . Sa novim albumom glazbenik će prezentirati  potpuni novi izgled pozornice te vrhunsku produkciju. Turneja “Black and White Europe”  biti će presjek starih hitova te će nam po prvi puta uživo predstaviti novi album.

PARTER: 250 kn
TRIBINE:300 kn
LOŽE: 600 KNLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.