Ljetovanje na Jadranuljetovanje na jadranu 150x150 Ljetovanje na JadranuUsprkos visokim cijenama smještaja na Jadranu u odnosu na inozemne destinacije ljetovanje na Jadranu ima svojih prednosti. Pogotovo ako ste iz Zagreba ili područja oko Zagreba i na najveći dio jadranske obale automobilom možete doću u roku od par sati. Naravno tokom ljeta na autocesti nastaju velike gužve ali i to se da izbjeći ukoliko na put kreće u pravo vrijeme.

Ljetovanje na Jadranu pogotovo je prikladno za obitelji s malom djecom jer je puno praktičnije potrpati sve stvari u automobil i za nekoliko sati biti u apartmanu ili hotelu.
Pored toga ukoliko se dijete razboli znate da uvijek možete dobiti besplatnu i sigurnu liječičku pomoć što je u inozemstvu vrlo često veliki problem i može vas koštati.

Za većinu turustičkih mjesta u Hrvatskoj možete bez problema saznati informacije iz prve ruke. Za većinu hotela i privatnih apartmana bez vević problema možete saznati iskustva drugih putem foruma ili specijaliziranih turističkih stranica.

Zbog krize neke zemlje su prilagodile svoju ponudu. S namjerom da se oporave od lanjske loše sezone mnoge zemlje pribjegavaju novim ponudama. U Dubaiju nude besplatna putovanja za djecu. »Kids go free« je naziv akcije koja uključuje besplatne praznike za djecu koja putuju u pratnji obaju roditelja. Za djecu do 16 godina sve je besplatno – od avio leta do smještajau hotelu, ulaznica za atrakcije… Termin besplatnih praznika je od 14. svibnja do 30. rujna.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Koliko iznosi zbroj 10 i 1 - upišite broj

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.