MasterChef 2012 HrvatskaMasterChef 2012 Hrvatska

MasterChef 2012 Hrvatska MasterChef 2012 HrvatskaNakon uspješne prve sezone na Nova TV tokom proljeća kreće nova sezona “MasterChef 2012 Hrvatska”. Prema trenutnoj najavi set novog reality showa Nove TV koji s emitiranjem kreće prvog dana proljeća.

Finale prve sezone 2011. u kojem je pobjedio Šime Sušić pratilo je više od 700.000 gledatelja i bio je to najgledaniji program na svim televizijama.

Nakon proglašenja TOP 20 natjecatelja oni će ući u Masterchef vilu, a tada ćemo upoznati svih dvadeset natjecatelja koji započinju borbu za titulu hrvatskog Masterchefa 2012. Masterchef kuhinja je mjesto bitke 20 kandidata koji će pokušati ostvariti gastro snove te pobijediti u showu.

Kroz 13 tjedana kandidati će proći audicijske emisije, zatim selekciju za 50 natjecatelja i na kraju 20 ulazi i eliminacijski krug kroz koji će se dobiti hrvatskog Masterchefa za 2012. Do titule i pobjede morat će proći niz zahtjevnih zadataka i izazova, poput utrke s vremenom i vlastitom kreativnošću. Na test će biti njihova osjetila, domišljatost i vještine, a gledatilji će uz njih proći malu školu kuhanja za velike majstore.

I u drugoj sezoni Voditeljica će biti Jasna Nanut.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.