Nova stranica TOPvijesti.com je Digg na hrvatskom (Hrvatski Digg)digg hrvatska Nova stranica TOPvijesti.com je Digg na hrvatskom (Hrvatski Digg)Digg je popularna Američka stranica za dijeljenje vijesti, članaka i zanimljivosti. Najvažnija funkcionalnsot Digga je glasovanje registriranih korisnika za linkove koji se objave na Diggu. Linkovi se objavljuju u različitim kateogrijama i kroz glasovanje se u svakon kategoriji profiliraju najzanimljivije vijesti i članci.

U Hrvatskoj je bilo nekoliko stranica koje su se pokušale ponuditi Digg funkcionalnosti za dijeljenje sadržaja na Hrvatskom. Neke od njih su dvanula.com i mojevijesti.com. Nažalost zbog malog broja glasova ali i broja predloženih linkova stranice nisu uspijele ozbiljno zaživjeti i postati izvor vijesti.

Od nedavno se na adresi Topvijesti.com mogu pratiti vijesti koje se objavljuju na velikim hrvatskim portalima. Vijesti se također razvrstavaju u kategorije, a svaka vijesti dobiva glasove posjetitelja. Na stranici se nalaze samo najnovije vijesti ali samo one koje imaju dovoljno veliki broj glasova.

Ukoliko volite biti u toku i informirani putem stranice TOPvijesti.com možete pratiti veći broj portala kroz njihove najzanimljivije i najčitanije vijesti.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.