Paypal u Hrvatskojpaypal u hrvatskoj Paypal u HrvatskojNe sanjate i danas nije 1. travnja.  Od sada je Paypal u Hrvatskoj.

Od 10. ožujka 2011. i hrvatski građani mogu koristiti Paypal za napalaćivanje proizvoda i usluga. Hrvatska je do sada bila u grupi zemalja u kojima se Paypal mogao koristiti samo za plaćanje. Ovo je velika stvar za hrvatsku ekonomiju jer je sada olakšana naplata usluga i proizvoda koje hrvatski građani i tvrtke žele prodavati u inozemstvu.

Po trenutnim uvjetima isplata sredstava s računa na PayPalu omogućena je samo na Visa kartica (kreditnu, debitnu ili Visu elektron). Za Visa Electron karticu dovoljno je da otvorite devizni rečun u nekoj od banaka poput PBZ i Erste banke i spremni za za plaćanje i prodaju putem Ebaya i drugih stranica.

Hrvatska kuna nije podržana kao sredstvo plaćanje što i nije veliki problem ako prodajte u inozemstvu. Od svakog preuzimanja novca na Visa račun PayPal će uzeti dio kao svoju zaradu, točnije 5 američkih dolara po prijenosu. To znači da prodajete robu i na vaš Paypal račun pristižu novci. Kada dođete do iznosa od 100 dolara novac povučete na karticu i pri tome plaćate 5 dolara. To i nije tako puno za mogućnost da počnete rpdavati i izvan Hrvatske.

Zbog veliko interesa za korištenje Paypala napisali smo članak kako registrirati Paypal račun (account) i  na koji način primati uplate iz inozemstva.

Više u članku
“Paypal registracija – kako plaćati i primati novce”3 Responses to “Paypal u Hrvatskoj”

  1. Hrvoje says:

    Najbolje vijest u zadnje vrijeme

  2. stipica says:

    sretni li smo i ushićeni mogućnošću da za druge zarađujem novce. Pet dolara ljudi moji! Znači ako si danas radio osam sati, šest sati si radio za sebe, a dva sata samo isključivo i jedino za banke & paypal kompaniju.

  3. ibengeri says:

    Visa Electron kartice RBA i ZABA-e ne rade s PayPalom, barem ne još … čisto da se neko ne zaleti.

Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.