Ples sa zvijezdama 2011ples sa zvijezdama 2011 300x200 Ples sa zvijezdama 2011

Nova sezona “Ples sa zvijezdama”

Od subote, 29. listopada 2011 u udarnome terminu od 20 sati imamo ponovno priliku gledati nove plesne parove.
U šestoj sezoni u plesu sa zvijezdama natječu se Tatjana Jurić i Roberta Schubert,  Lana Banely i Damir Horvatinčić, Martina Tomčić i Marko Herceg te Jelena Perčin i Hrvoje Kraševec.
Uz njih nastupaju i Marko Tolj i Ana Herceg, Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov,  Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić te Mira Ungara i Marijo Stošić.

Lana Banely je do sada vježbala pokrete, ali samo u borilačkim vještinama. Lana vjeruje da će biti zanimljivo i veseli se novom izazovu. Uzbuđena je i zbog visokih očekivanja koja je prošlogodišnjim nastupom postavila kolegica iz redakcije Mila Horvat.

Tatjana Jurić također ne skriva uzbuđenje uoči nastupa u „Plesu sa zvijezdama“. Tatjana kaže da želi izazov s kojim se nikada do sada nisam susrela. Apsolutno ne zna plesati, ima dvije lijeve noge ali je intenzivno radila na tome da barem jedna od njih postane desna. Ohrabrila ju je Jelena Perčin, koja je rekla kako je cilj prije svega da se svi što bolje zabave.

Ples sa zvijezdama zauzima prvo mjesto po gledanosti show emisija i riječ je o jednom od najpozitivnijih projekata ne samo HRT-a već svih televizija u Hrvatskoj.

Voditelji emisije su kao i prošle sezone Barbara Kolar i Duško Čurlić, a suci koji će prosuđivati ples naših zvijezda su Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman.


Ako glasujete za omiljeni plesni par automatski sudjeljuete u nagradnoj igri.
Više o nagradnoj igri na stranici nagradnaigra.com.hr/ples-sa-zvijezdama-2011/Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.