Pobjednici Porina 2011 i nagrade po kategorijamanagrade i pobjednici porina 2011 Pobjednici Porina 2011 i nagrade po kategorijamaSMS glasovi gledatelja proglasili su pjesmu “Bižuterija” Jelene Rozge hitom godine. Priznanje za pjesmu godine dobili su Lea Dekleva i TBF za hit “Dogodila se ljubav”.

Oni su također dobili Porina i za najbolju vokalnu suradnju, a pjesma “Fantastična” od TBF-a i pjesma “Da smo se voljeli manje” od grupe Jinx imale su jednak broja glasova i podijelile su  Porina za izvedbu grupe s vokalom.

Porine za žensku i mušku izvedbu osvojili su Ivana Kindl i Massimo, a Gibonni je dobio nagradu album godine za “Tolerancu”. Najboljim rock albumom proglašen je album Bambi Molestersa, a najbolji pop album je “Dixiland” od Jinxa. Koncertnim albumom godine proglašej je “Perpetuum fritule” TBF-a.

Drago Diklić je dobio Porina za životno djelo.Novi izvođač godine je Kinoklub, najbolji album alternativne glazbe “Plavi avion” od Rundek Cargo Trija, za najbolji album klupske glazbe nagrađen je “Vertigo” banda Elemental. Bambi Molesters su nagrađeni i za najbolji instrumentalni album.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.