Pozadine za desktop – izbor pozadina za kompjuterpozadine za desktop Pozadine za desktop   izbor pozadina za kompjuter

Ako si radnu okolinu želite prilagoditi i učiniti ju lijepšom jedna od stvari koju ćete zasigurno izmjeniti je desktop na kompjuteru. U nastavku možete pronaći naš izbor stranica na kojima možete besplatno preuzeti wallpapere  za desktop.

http://www.themeworld.com/

http://www.desktopland.com/free.asp?download=Wallpapers

http://www.manywallpapers.com/

http://www.wallpapersdirectory.com/

http://www.desktopia.com/
Za sve koji vole slike godišnjeg doba u kojem se nalazimo na ovim stranicama možete pronaći pozadine s temom proljeća. Linkovi vode direkto na galerije proljetnih desktop tema:
wallpaperstop.com i   wallpaperstock.net

Za sve koji rade u uredu po 8 i više sati najbolji odabir će biti slike prirode sa svijetlim bojama koje će vašem desktopu dati sasvim drugu dimenziju.

Ljubiteljima igrica najbolje će odgovarati slike i motivi iz igrica.

Pozadine za kompjuter postoje unaprijed ubačene u svako računalo.
Ubacivanje nove pozadine se radi kroz Control panel. Uputu možete pronaći na ovoj stranici. Potrebno je da na desktopu kliknete desnim klikom i na izborniku koji se otvori odaberete properties. U novom prozoru odaberete Desktop i sa Browse pronađete sliku na hard disku i kliknete apply.  I to bi bilo sve što je potrebno za postavljanje wallpapera na kompjuteru.

Upute sa slikom za postavljanje pozadine za desktop možete pronaći na stranici http://www.changemywallpaper.com/howtoinstallwallpaper.php

Ako se želite zabaviti uz besplatne igrice pogledajte popis hrvatskih stranica s besplatnim igricama na stranici  Besplatne igreLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.