Ruža vjetrova – serija na RTL-u – novi hitruza vjetrova serija Ruža vjetrova   serija na RTL u   novi hitRuža vjetrova serija koju RTL počinje s prikazivati ponedjeljka 29.08.2011. u terminu 20 sati svakim radnim danom.

U središtu priče je ljubavna dvoje mladih iz različitih obitelji. Djevojka Ines Matošić (glumi ju Anja Alač) je  mlada i energična kći poznate splitske odvjetnice, a mladić Marko Odak (glumi ga Matko Knešaurek) je nasljednik poslovnog carstva utemeljenog na sumnjivim ugovorima.

Puno spletki, dvojbenih roditeljskih postupaka prema djeci, ljubavni krahovi, poslovne i političke igrice te prijateljstva koja se rađaju i prestaju postat će hrvatska svakodnevnica barem u terminu od 20 do 21 sat svaki radni dan.

Tri obitelji: Matoišić, Odak i Jelavić koje se čine potpuno različitima u serije će se ispreplesti, a životni problemi i nevjerojatne priče, kroz različite situacije imati će mnogo dodirnih točaka.

Matošići su stara splitska obitelj koja se dugi niz godina bavi pravom i živi u ogromnom stanu u starom dijelu Splita.
Odaci potječu iz dalmatinskog zaleđa, a obogatili se na građevinastvu u 90-ima.
Jelavići su ljudi iz naroda koji mukotrpno rade kaoko bi imali sasvim prosječan život.

Začetnik serije “Ruže vjetrova” je producent Dinko Paleka koji na tom projektu radio tri godine. Priču serije su dodatno  razradili Ivan Delaš i Tomislav Štefanac pod supervizijom Garetha Brooksa.

Za snimanje Ruže vjetrova izgrađen je televizijski studio od 900 kvadratnih metara i u njeu se nalaze 4 vanjska seta te devet setova u studiju. Ekipa serije broji 80 članova. Glumačku postavu čini 21 osoba, a kroz produkciju je dnevno prošlo oko 130 ljudi.

Naslovne pjesmu za seriju je napisao Ante Pecotić, a izvodi ju Bojan Jambrošić.

Glavne uloge dodijeljene su poznatim glumcima. Frano Lasić, Branka Pujić, Robert Kurbaša, Anja Alač i Petar Cicvarić čine obitelj Matošić. Nives Ivanković, Stojan Matavulj, Mirela Brekalo, Matko Knešaurek, Jasna Malec Utrobičić dio su obitelji Odak, a Juraj Aras, Tamara Šolentić, Ratko Glavina, Petra Krolo čine obitelji Jelavić.

Pogledajte snimke iz serije na stranici Ruža vjetrova – snimka sa YouTube-a

Pročitajte kako Željko Kerum komentira seriju Ruža vjetrova i njegovu sličnost s glavnim likom Stipom Odakom
Ruža vjetrova – Željko Kerum ljut – mnogi u Stipi Odaku vide Keruma

Pročitajte o gledanosti serija Ruža vjetrova i Larin izbor i link na forum.hr na kojem se raspravlja koja serije je bolja u članku  “Ruža vjetrova ili Larin izborLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.