T-Mobile INMUSIC 2011t mobile inmusic 2011 festival T Mobile INMUSIC 2011I ove godine T-Mobile INmusic 2011 festival predstavit će neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice. Lokacija je naravno dobro znano mjesto na Jarusnkom jezeru – Otok hrvatske mladeži.

Od godine nastupaju
The Arcade Fire
Jamiroquai
Grinderman
Tv on the Radio
Cypres Hill
Elemental
Mastodon
The Streets
Buraka Som Sistema
Gnetleman
The Do
Dubioza KOlektiv
Overflow
Elvis Jackson
Mika Male
Black Pope
Goribor
Superhiks
Luka Belani
The Arcade Fire i Jamiroquai su glavni razlog za posjetu T-Mobile INmusic 2011 ali svatko će sigurno pronaći dodatne razloge za posjetu na listi izvođača. Dugačka i raznovrsna lista glazbenih izvođača sigurno je jedan od razloga uspiješnosti T-Mobile INmusic festivala.
Times je festival uvrstio među top 20 festivala u Europi.

Cijene ulaznica za T-Mobile INmusic 2011 su sljedeće

Festivalske ulaznica (za dva dana):
– 440 kn 15.04. – 21.06.2011. (390 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)

Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po cijeni od 350 kn za jedan dan festivala.

Kamperska ulaznica košta 150 kn, a može se kupiti uz posjedovanje festivalske ulaznice.

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj.
T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice SMS porukom ostvaruju popust od 50 kuna (prazna poruka šalje se na broj 2255). Primljenu SMS poruku potrebno je predočiti pri kupnji ulaznice. Popust za T-Mobile korisnike vrijedi samo za festivalske ulaznice, a ne odnosi se na kamperske ulaznice i dnevne ulaznice. Ulaznice za đake i studente se do 3. lipnja ili do isteka zaliha mogu kupiti po cijeni od 340 kuna! Srednjoškolci mogu ostvariti mogućnost kupovine ulaznice uz predočenje osobne iskaznice i potvrde iz srednje škole, a studenti uz predočenje osobne iskaznice i x-ice, potvrde s fakulteta ili važećeg Indeksa.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.