Tomo Horvatinčić – nesreća koja ga skupo koštatomo horvatincic nesreca Tomo Horvatinčić   nesreća koja ga skupo košta

Tomo Horvatinčić nesreća

Tomo Horvatinčić je do sada imao puno nesreća. Što na kopnu, a što na moru. Zadnja nesreća u kojoj su poginuli talijanski nautičari sigurno će ga koštati jako puno. I to ne samo novaca. Da se radi o hrvatskim državljanima nesreća bi se sigruno puno lakše zataškala i stvari bi se vjerovatno sredile u tjedan dana bez previše komplikacija. No ovj put Tomo Horvatinčić nije imao “sreće”. Ne samo da su u pitanju strani državljani već i sin pogunulih nautičara traži pravdu. U Hrvatskoj su angažirali odvjetnički ured koji pomno prati tijek suđenja i radi priopćenja za javnost u slučajevima kada hrvatsko pravosuđe radi pogrešne korake. Ovaj slučak bi mogao imati i veći utjecaj na hrvatsko pravosuđe ako se o slučaju počne pričati i u Europskoj uniji.

U ponašanju Tome Horvatinčića neposredno nakon nesreće vidi se bahatost koju je stekao tokom posljednjih 20 godina tokom kojih mu nitko nije mogao ništa. Tomo Horvatinčić je bio jedan od nedodirljivih. Ovaj put će biti zanimljivo vidjeti može li ga bogatstvo spasiti od pravedne kazne za nerećeu koju je napravio i nakon koje se ponio izrazito neljudski i jedino se brinuo kako će se izvući sa što manje posljedica.

Tokom saslušavanja moglo se vidjeti da Tomo Horvatinčić zna jako dobro muljati i da priča o njegovoj bolesti uopće nema veze s s nesrećom koju je skrivio. Bilo je zanimljivo vidjeti koje je poznate ljude nazvao u prvim minutama nakon nesreće. Naravno sve nedodirljivi poput njega. Tomo Horvatinčić si može priuštiti i nekoliko najboljih odvjetnik i biti će zanimljivo vidjeti ishod suđenja.

Biografiju Tome Horvatinčića možete pročitati u članku
Tomo Horvatinčić – biografija tajkunaLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.