TV prodaja TV prodajaTV prodaja u Hrvtaskoj se počela razvijati s početkom emitiranja komercijalanih televizija koje su na početku za tv prodaju nudile neatraktivne termine kada nije bilo zainteresiranih oglašivača. Danas se TV prodaja nalazi čak i u dobrim terminima jer postoji sve veći broj tvrtki koje koriste takav oblik promocije i prodaje. TV prodaja služi za prodaju svega i svačega. Zakon O HRT-u u Članaku 8. kaže da je Programe HTV-a zabranjeno je koristiti za teletrgovinu. Unatoč tome i na HRT-u se zna pojaviti poneka TV prodaja.

Najpoznatija TV prodaja je TOP SHOP-TV Prodaja koja prodaje različite kućanske aparate naprave. Top shop proizvode koji se reklamiraju na TV prodaji danas se može kupiti i preko Interneta što olakšava kupnju. U kategoriji “Domaćinstvo & Kuhinja” u ponudi se nalaze proizvodi koji riješavaju većinu važnih i zamarajućih kućanskih poslova! Kupovinom možete uštedjet na vremenu, prostoru i novcu.

Druga poznata TV prodaja u Hrvatskoj je Bestsellertv.com

Treća TV prodaja koja je nekada bila prva je www.elda.hr – Elda d.o.o. iz Nove Gradiške

U Americi je TV prodaja još razvijenija i postoje čak i posebni TV kanali na kojima se emitira samo TV prodaja.Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Upišite broj tisuću i jedan brojevima

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.