Ulaznice za Dinamo i Ligu prvaka 2011- procurile cijene ulaznica za DInamo Real Madrid Ulaznice za Dinamo i Ligu prvaka 2011  procurile cijene ulaznica za DInamo Real MadridUlaznice ua Ligu prvaka – procurile cijene ulaznica za DInamo Real Madrid

Prema neslužbenim informacijama ulaznice se neće prodavati odvojeno već samo paketi za sve 3 utakmice Lige prvaka. Cijena bi trebala biti dd 600 do 1200 kuna!

Praćenje Reala Madrid i Cristiana Ronalda uživo koštat stajat će 1200 kuna. Ulaznice za istok će se prodavati za 800 kn, a sjever i jug po za 600 kuna!

Ulaznice za utakmice s Ajaxom i Lyonom biti će bonus. Ukoliko se budu prodali svi paketi ulaznica Dinamo će samo od toga zaraditi oko 30 milijuna kuna.

Prodavat će se polovica južne tribine, a druga polivica je rezervirana je za goste). Najvjerovatnije će se moći kupiti najviše dva paketa po osobi. Biti će zanimljivo vidjeti za koliko će se prodavati ulaznice za ligu prvaka 2011/2011 na crnom tržištu. Vrlo vjerovatno će veliki broj gledatelja koji nisu Dinamovi navijači doći i iz susjednih zemalja jer ne dolazi svaki dan Real Madrid tako blizu. Nema sumunje da ce utakmica s Real Madridom biti rasprodana.


Osvojite put na utakmicu Grčka – Hrvatska. Žuja poklanja čak 27 nagradnih putovanja za dvije osobe.  Više o nagradnoj igri  na stranici  NagradnaIgra.com.hr

Karte za Dinamo – Real Madrid možete osvojiti u vikendnagradnoj igri Konzuma.
Više o nagradnoj igri  na stranici  NagradnaIgra.com.hrLeave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.