Zagrebački atletski miting: dolazak Usain Bolta košta 300.000 dolarausain bolt atletski miting hanzekovic zagreb croatia 2011 Zagrebački atletski miting: dolazak Usain Bolta košta 300.000 dolaraPrije samo 5 godina Usain Bolt je došao u Zagreb samo za avionsku kartu i za nagradu za osvojeno prvo mjesto na 200 metara. Tada je stigao sa skupinom atletičara s Jamajke u kojoj su se nalazili Maurice Wignall, Danny McFarlane, Kemel Thompson i James Beckford. U to vrijeme je bio svjetski juniorski prvak na 200 metara. Pet godina kasnije Usain Bolt naplaćuje 300.000 američkih dolara i zbog toga njegov dolazak još nije službeno potvrđen jer se još uvijek traži sponrot atletskog mitinga u Zagrebu koji bi mogao potrošiti takve novce na reklamu. Atletika ej definitivno postala sport za oglašivače dubokog džepa.

Na službenoj stranici Međunarodnog atletskog saveza (IAAF) piše da će Usain Bolt trčat na ovogodišnjem Hanžekovićevom memorijalu koji će se održati 13. rujna 2011 u Zagrebu.

Svjetski rekorder potvrdio je da će nakon nastupa na Svjetskom atletskom prvenstva u Daeguu nastupiti u Zagrebu.

 

Zbog velikog zanimanja za ulaznice za IAAF World Challenge Zagreb koji će se održati 13. rujna 2011. s početkom u 16 sati u Sportskom parku “Mladost” na Savi, odlučili smo vam omogućiti rezervacije ulaznica za ovogodišnji Miting.

U prodaji putem rezervacija biti će slijedeće vrste karata:

  • VIP loža po cijeni od 1000kn – U cijenu je uključen Catering, pozivnica za after party nakon mitinga  u klubu Gallery te službena majica organizatora.
  • Tribina zapad po cijeni od 500kn – u cijenu je uključena i službena majica organizatora

Rezervacije će biti moguće od 25. kolovoza na e-mail adresi: ulaznice@zagreb-meeting.com te na broju telefona: 01/4622-016

PUMA poručuje:  Zagreb –  Faastest Day on Earth

28th August is the Faastest Day on Earth when Usain Bolt defends his title as the Faastest man! You don’t want to be the ones left behind so join the Jamaican rapture at Shopping center ARENA in Zagreb in front of PUMA Store at 5pm where you can prove your faas and get your rhythm and groove on at the Jamaican carnival.
Think you’re faas? Show us!Leave a Reply

Prije slanja komentara dokažite da niste spam robot i odgovorite na pitanje.

Zbrojite pet i 5 i upišite rezultat deset brojem

© 2011 Besplatno.com.hr. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.